Felejthetetlen pillanat, amikor egy kisbaba egyszer csak megteszi élete első lépéseit. A határtalan örömmel és büszkeséggel együtt azonban jönnek a kérdések, kételyek is, hogy miben kéne lépkednie mostantól. Amikor kislányunk járni tanult mi is sokáig kerestük, hogy mit is adhatnánk a lábára, olyat, ami kényelmes az apró talpacskáinak, és elősegíti az első magabiztos lépések megtételét. Ekkor találtunk rá a puhatalpú cipőkre, melyeknek azóta is nagy rajongói vagyunk.

Gyermekek

Gyermekünk talpának növekedésével többféle cipőmárkát kipróbáltunk. Az így megszerzett tapasztalatot is igyekeztünk beépíteni a Cinege puhatalpú cipőkbe. A célunk az volt, hogy olyan puhatalpút készítsünk, mely kiváló minőségű, igényes kidolgozású, ugyanakkor kedvező áron kapható. 


Az első lépés megtétele nem csak az apróságok számára nehéz feladat, hanem egy induló vállalkozásnak is. Számunkra az induláskor az egyik legnagyobb fejtörést a márkanév kitalálása okozta. Puhatalpúnknak a Cinege nevet egy kedves Móra Ferenc vers, „A cinege cipője” miatt választottuk. Az első gondolatunk az volt, hogy a versbéli madárkának nem kell tovább szomorkodnia, hiszen nálunk találhat kis cipőt…


Kezdetben csak azokra a puhatalpú cipőkre helyeztük a hangsúlyt, amelyek csupán benti cipőnek és kocsi cipőnek alkalmasak. Második kislányunk lábára azonban már kültérre is puhatalpú cipőt szerettünk volna adni, de Magyarországon akkor még kevés ilyen cipőt lehetett találni, és azokat is csak nagyon drágán. Így elkezdtük keresni azt a gyerekcipő márkát, mely megfelel a magas minőséggel szemben támasztott elvárásainknak, de az ára lényegesen kedvezőbb. Ezek a tulajdonságok a Freycoo cipőben öltöttek testet. A Freycoo puhatalpú cipő számunkra szerelem volt első látásra, ezért elhatároztuk, hogy bevezetjük ezeket a kiváló baba- és gyerekcipőket Magyarországon is. Hazánkban elsőként 2011. júniusában kezdtük meg a Freycoo cipők forgalmazását, melyek ismertsége és népszerűsége egyre nagyobb. 


Az a tapasztalatunk, hogy aki egyszer már adott puhatalpú cipőt gyermeke lábára, az fájó szívvel veszi tudomásul, amikor a gyerkőc kinövi a legnagyobb méretet is. Tekintse hát meg Ön is webáruházunk kínálatát és találja meg gyermeke számára a legmegfelelőbb lábbelit. Sok vidám pillanatot kívánunk a Cinege és Freycoo cipőkben!

Újdonságok

Akcióink