GYEREKCIPŐINKRŐL RÉSZLETESEN

A lábunkra egész életen át szükségünk van, ezért fontos, hogy a kezdetektől olyan cipőt viseljünk, amely támogatja az egészséges láb kialakulását és megőrzését. Nem elegendő csupán az első lépésekre figyelmet fordítani, hanem folyamatosan biztosítani kell minden életkorban a kor sajátosságainak megfelelő lábbelit. Az aktív kisgyermeknek olyan gyerekcipőre van szüksége, amely fejleszti a járás képességét, kényelmet és biztonságot nyújt az egész napos viselet során.

bovebben_gyerekcipo_img
Webáruházunkban található Freycoo, Little Blue Lamb, Caroch és D.D. Step gyerekcipők kiváló minőségű anyagok felhasználásával készülnek. Ezeknek a gyerekcipőknek a legfőbb előnye a rugalmas gumitalp, mely hajlékonyságán és kopásállóságán keresztül az önfeledt mozgás örömét nyújtja viselője számára. A stílusos kiscipők könnyebb fel- és levételét tépőzár segíti, a cipő formája pedig a kisgyermek láb anatómiai jellemzői szerint került kialakításra, vagyis magasabb a lábközép felett és szélesebb orr résszel rendelkezik.

A Freycoo, Little Blue Lamb és Caroch termékcsaládok közös jellemzője, hogy bőrtalppal készült puhatalpú cipőket kínálnak a járni tanuló babáknak, hajlékony gumitalpú tipegő cipőket a kis felfedezőknek, és szintén gumitalpú flexi lábbeliket a már stabilan közlekedő gyerekeknek.

 

A Freycoo, Little Blue Lamb és Caroch tipegő gyerekcipők a helyes járás kialakulását folyamatosan inspirálják, mivel a cipő sarkába egy csipogót építettek (mely igény szerint elnémítható). A síp arra ösztönzi a viselőjét, hogy minden lépés során a sarkát érintse először a talajhoz, és gördüljön végig az egész talpán.

A mozgékony kisgyerek számára fontos, hogy olyan cipőt viseljen, amely kényelmes, de ezen felül védelmet és rugalmasságot biztosít. A Freycoo, Little Blue Lamb és Caroch flexi cipők esetében a rugalmasságot a puha és hajlékony TPR gumitalp biztosítja, a kényelemről és a jó szellőzésről pedig a cipők valódi bőr felsőrésze és a bőrbélés gondoskodik.

 

Webáruházunkban megtalálhatók a gyerekcipők között a Magyarországon is nagy népszerűségnek örvendő D.D.Step lábbelik. Ezeknek a cipőknek a jellemzője a trendi vonalvezetés, a gyerekekhez közel álló vidám színek használata. A cipő sajátossága a különleges kialakítású orr rész, amely biztonságot nyújt viselője számára, valamint megvédei a cipő orrát a sérülésektől. A D.D.Step gyerekcipő marhabőr felsőrésze és a hajlékony gumi talpa kényelmet biztosít akár az egész napos viselés során is. A D.D.Step termékcsaládon belül minden évszaknak megfelelő gyerekcipő típus megtalálható: a szandáltól az átmeneti cipőn át egészen a bakancsokig, csizmákig.

Újdonságok

Akcióink