Ezen az oldalon, a lehetséges fizetési módokról, valamint a szállításról tájékozódhat.

Fizetési mód

A puhatalpú cipők megrendelés után visszaigazoló e-mailt küldünk a megrendelésről. A honlapon megadott eladási árak Forintban értendő bruttó árak, melyek azonban szállítási költség nélkül értendőek. Az esetleges szállítási költségek a Vevőt terhelik és a rendelés végén a számlázáskor a kiválasztott puhatalpú cipők, gyerekcipők árát kiegészítendő többlet költségként jelentkeznek. Rendelés során az áruházi szoftver automatikusan összesíti a vásárolt babacipők, gyerekcipők árát valamint a szállítási díjat.

Vevőink két fizetési mód közül választhatnak
1. Előreutalás (Banki átutalásos fizetés): Amennyiben a Vevő ezt a fizetési módot választja, úgy a rendelés leadásától számított 5 munkanapon belül van lehetősége a tranzakció elindítására, ellenkező esetben a rendelés lemondottnak minősül és törlésre kerül. A cipők árát és a szállítási költséget előre kell utalni az OTP Bank Nyrt.-nél Zentai Tímea néven vezetett 11731001-20448190-00000000 számú bankszámlaszámra. A könnyebb beazonosíthatóság érdekében kérjük, a közlemény rovatban feltétlenül tüntesse fel a megrendelés azonosítóját, valamint a megrendelő nevét, amennyiben az nem egyezik a bankszámla tulajdonosával.

2. Utánvét: Ennél a fizetési módnál a Vevő a küldemény átvételekor személyesen a GLS futárnak készpénzben egyenlíti ki a számlán szereplő összeget, amely a szállítási díjat is magában foglalja.Szállítás

A www.cinegecipo.hu weboldalon vásárolt puhatalpú babacipőket és gyerekcipőket az ország egész területére kiszállítjuk. Az átutalás beérkezését követő 1-5 munkanapon belül átadjuk a csomagküldő szolgálatnak a megrendelt cipőt, melyet a futárszolgálat várhatóan a következő munkanapon kikézbesít.
A csomagok gyors és biztonságos célba érkezése miatt az általunk értékesített puhatalpú baba- és gyerekcipők szállítását a GLS csomagküldő szolgálat végzi. A szállítási költség a megvásárolt puhatalpú cipő/gyerekcipő súlyának függvényében változik.

A szállítási díj terméktípusonként az alábbiak szerint alakul előreutalással, egy pár cipő estén:
1 pár Cinge, Freycoo, vagy Little Blue Lamb puhatalpú babacipő szállítási költsége 1100Ft.
1 pár Freycoo, vagy Caroch tipegő, vagy flexi talpú gyerekcipő szállítási díja 1150Ft.
Több cipő együttes rendelése esetén szállítási díj összesen 1150Ft.
Szállítás csomagpontra előreutalással, egy pár cipő estén: 1000Ft.

Az utánvétes szállítás költsége 1 pár Cinge, Freycoo, Caroch vagy Little Blue Lamb puhatalpú babacipő esetén 1400Ft, míg
1 pár Freycoo, vagy Caroch tipegő, vagy flexi talpú gyerekcipő szállítási díja 1500Ft.
Több cipő együttes rendelésekor utánvétes fizetés esetén a szállítási díj 1500Ft.
Szállítás csomagpontra utánvéttel, egy pár cipő estén: 1300Ft.

Újdonságok

Akcióink