Ezen az oldalon, a lehetséges fizetési módokról, valamint a szállításról tájékozódhat.

Fizetési mód

A puhatalpú cipők megrendelés után visszaigazoló e-mailt küldünk a megrendelésről. A honlapon megadott eladási árak Forintban értendő bruttó árak, melyek azonban szállítási költség nélkül értendőek. Az esetleges szállítási költségek a Vevőt terhelik és a rendelés végén a számlázáskor a kiválasztott puhatalpú cipők, gyerekcipők árát kiegészítendő többlet költségként jelentkeznek. Rendelés során az áruházi szoftver automatikusan összesíti a vásárolt babacipők, gyerekcipők árát valamint a szállítási díjat.

Vevőink két fizetési mód közül választhatnak
1. Előreutalás (Banki átutalásos fizetés): Amennyiben a Vevő ezt a fizetési módot választja, úgy a rendelés leadásától számított 5 munkanapon belül van lehetősége a tranzakció elindítására, ellenkező esetben a rendelés lemondottnak minősül és törlésre kerül. A cipők árát és a szállítási költséget előre kell utalni az OTP Bank Nyrt.-nél Zentai Tímea néven vezetett 11731001-20448190-00000000 számú bankszámlaszámra. A könnyebb beazonosíthatóság érdekében kérjük, a közlemény rovatban feltétlenül tüntesse fel a megrendelés azonosítóját, valamint a megrendelő nevét, amennyiben az nem egyezik a bankszámla tulajdonosával.

2. Utánvét: Ennél a fizetési módnál a Vevő a küldemény átvételekor személyesen a GLS futárnak készpénzben egyenlíti ki a számlán szereplő összeget, amely a szállítási díjat is magában foglalja.Szállítás

A www.cinegecipo.hu weboldalon vásárolt puhatalpú babacipőket és gyerekcipőket az ország egész területére kiszállítjuk. Az átutalás beérkezését követő 1-5 munkanapon belül átadjuk a csomagküldő szolgálatnak a megrendelt cipőt, melyet a futárszolgálat várhatóan a következő munkanapon kikézbesít.
A csomagok gyors és biztonságos célba érkezése miatt az általunk értékesített puhatalpú baba- és gyerekcipők szállítását a GLS csomagküldő szolgálat végzi. 

A szállítási díj előreutalás estén bruttó 1100 Ft/db + 200Ft csomagolási díj, azaz összesen: 1300Ft.
Az utánvétes szállítás költsége 1400 Ft/db + 200Ft csomagolási díj, azaz összesen: 1600Ft.

A kiszállításhoz választhatja a Magyar Posta Zrt. szolgáltatásait is, melynek díja előreutalás estén háznál történő kézbesítéssel bruttó 1990 Ft/db + 200Ft csomagolási díj, azaz összesen 2190Ft.

Újdonságok

Akcióink