PUHATALPÚ BABACIPŐINKRŐL RÉSZLETESEN

Az első lépések megtételétől a biztos járás kialakulásáig nagyon fontos, hogy a baba a talpával érezze a talajt, és ezzel információt kapjon a körülötte lévő világról. Ezért a baba számára legjobb és legegészségesebb a mezítlábas járás. De mezítláb sem járhat mindig, mert felfázik, vagy megsérülhet a talpa. A puhatalpú gyerekcipő az első lépések megtételétől az egészséges talp kialakulásáig a baba számára a mezítlábas járás élményét nyújtja. A puhatalpú cipők kialakítása megfelel a baba igényeinek és elősegíti lábának természetes fejlődését. Véleményünk szerint a gyermek számára fontos, hogy olyan babacipőt viseljen, amely szabadságot ad a lábának és ezzel biztosítja az önfeledt játék örömét. A puhatalpú cipőben való tipegés nem csak a mezítlábas járáshoz hasonlít, hanem biztonságos és kényelmes viselet, melynek során a baba minden egyes lépéssel újabb élménnyel gazdagodik.

Puhatalpú cipő
Webáruházunkban megtalálhatók a Freycoo, Little Blue Lamb, Caroch és Rileyroos puhatalpú babacipők, melyek a 6-24 hónapos korú babák apró lábacskáinak nyújtanak kényelmet és biztonságot.

A puhatalpú cipők jellegzetessége, hogy a bőr talpat kézi öltésekkel erősítik a felsőrészhez, és annak érdekében, hogy a cipő a kültéri viselésnek is megfeleljen, de a puhatalpú jellegét is megőrizze, a külső, erős bőrtalpat két kopást csökkentő és csúszásgátló gumibetéttel látták el.

A Freycoo, Little Blue Lamb, Caroch és Rileyroos babacipők puha bőrből készülnek, a könnyebb fel-és levételt tépőzár segíti, a cipő formája pedig a kisgyermek láb anatómiai jellemzői szerint került kialakításra, vagyis magasabb a lábközép felett és szélesebb orr résszel rendelkezik.

Újdonságok

Akcióink